متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

۱۷۸

یک اموزش بسیار ساده و راحت همراه با عکس 

کیک اسفنجی:

مواد لازم :

تخم مرغ درشت ۴ عدد 

ارد شیرینی پزی یا سه ستاره ۱۰۰ گرم (اندازه یک لیوان دسته دار که به قدر یک بند انگشت سرش خالی باشه)

شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان دسته دار) 

وانیل شکری یک چهارم ق چ

بکینگ پودر یک دوم ق چ

اب جوشیده شده و ملایم ۲ قاشق غذاخوری 

....

از همون اولش یه قابلمه یا ماهیتابه که قطرش ۱۸ سانت باشه رو کف اش روغن مالی کمی کنید فقط کف و اونو روی شعله پخش کن روی اجاق گاز با حرارت ملایم (به اندازه پلو دم کردن ) بگذارید و دم کنی روی اون قرار بدید تا گرم بشه 

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید زرده را کنار بزارید و با دور تند همزن و فقط در یک جهت شروع کنید به همزدن سفیده ها تا کمی سفید رنگ بشن و حالا نصف شکر را کم کم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن انقدر بزنید که کاملا حجیم و پف دار بشه طوری که ظرف را برگردونید نریزه 

اصطلاحا رد همزن روی سفیده بمونه حالا اونو بزارید توی یخچال تا پفش نخوابه (حتما دورانی و در جهت عقربه های ساعت بزنید با دور تند همزن)


سراغ زرده ها برید با همزن دور تند بزنید تا کرم رنگ بشه باقی مانده شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و حسابی با دور تند بزنید انقدر که کاملا کرم رنگ بشه و حجیم و کشدار 

حالا سفیده ها رو بیارید و کم کم توی چند مرحله به زرده ها اضافه کنید و در جهت عقربه های ساعت با قاشق یا لیسک هم بزنید (فولد کنید) دقت کنید مرحله به مرحله که سفیده را به زرده ها اضافه میکنید فولد کنید به ارومی تا پف سفیده نخوابه و کاملا مایع یکدستی در اخر داشته باشیم که رنگش کرم خیلی روشنه

 

ارد و بکینگ پودر را الک کنید و توی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق فقط در یک جهت هم بزنید به ارامی و کاملا مخلوط کنید تا یک دست بشه

 

موادتون امادست اونو توی ظرف بریزید که داخلش چربه و کاغذ روغنی انداختید دو یا سه بار ظرف را کمی محکم روی سطح بکوبید  به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی شعله ملایم (پلو دم کنی) قرار بدید و دم کنی بزارید به هیچ وجه ۳۰ دقیقه اول در ظرف را برندارید بعد از اون میتونید از روش خلال دندون در وسط کیک از پخت کیکتون به طور کامل مطلع بشید و زمان باقی مانده را تنظیم کنید 

.

این کیک مناسب خامه کشی هست اما بدون خامه هم بسیااار خوشمزست 

از کیک شیفون و روسی هم برای خامه کشی میتونید استفاده کنید 

بسیاااار سبک و بدون روغن هست 

قبلا از سرد شدن کامل از ظرف خارج نکنید 

نوش جان 

.

روی کیک

زیر کیک 

بافت کیک 

اینو من توی قالب ۳۰ سانتی گذاشتم با همون مقدار مواد چون میخواستم برای عصرانه استفاده کنم برای خامه کشی و کیک تولد قالب قطر ۱۸ یا ۲۰ عالیه 

این مقدار مواد برای یک کیلو کیک خالص یا برای ۸ نفر کاملا کافیه


۱۷۷

گاهی یه خبر حتی خیلی کوچیک و حتی در حد شایعه خیلی سریع میتونه کل ارامش منو بهم بزنه و همه چیز رو بهم بریزه و حتی روزهها و هفته ها فکرمو مشغول کنه حس نا امنی که بهم مستولی میشه خیلی فشار روانی بدی بهم وارد میکنه تازگی ها به این نتیجه رسیدم که به خودم میگم قبلا هم از این بدتر بوده   تموم شده چی میخواد بشه اتفاق خاصی نمیافته اما فکرش همچنان مثل یه اب باریک جاری توی ذهنم باقی میمونه هر چند من اصلا نه این وضعیت پریشانی رو بروز میدم و نه دربارش با کسی حرف میزنم ...اما خیلی زیاد بهم اسیب میزنه ...حس بدی ایجاد میکنه درونم که انرژی زیادی ازم میگیره تا بتونم بهش غلبه کنم ....شاید یکی از همین راهها نوشتن این موضوع هست ....تازگیها زیادی ترسو شدم و حس نا امنی زیادی دارم که نمیدونم از کجا و کی شروع شده ....انقدر ضربان قلبم بالا میره که گاهی دچار پانیک عصبی میشم و تنها کسیکه متوجه این موضوع میشه لادن هست تلاش میکنم اصلا بروی خودم نیارم ولی گاهی نمیشه  بخصوص اون شبی که نیمه شب دچار این حالت شدم فکر کردم کارم تمومه انقدر که حالم بد شد و  علتش هم فقط یک سری پیام بود و این شده یک موضوع ازاردهنده برای این روزهام و ماههاست که گرفتارشم ....

۱۷۶

کوههای دراک شیراز

تصویری بعد از بارندگی دیروز از زاویه تراس خانه ما

اسمان آبی و دشت سپید 

۱۷۵

باید به دستگاه قهوه ساز بگیرم شدیدا مورد نیاز است.

محمد میگه اگر بگیری میزارمش توی اتاق خودم ....یعنی در این حد مادرشو دوست داره ها ....بیا اینهمه بچه بزرگ کن 

یه رباتم باید بگیرم برام چای بزاره شیرینی مربایی بخره کنار چای بزاره هات چاکلت درست کنه قهوه بیاره آش رشته هم بلد باشه عالی میشه..

#تنبلم خودتونید :)