متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

۱۷۸

یک اموزش بسیار ساده و راحت همراه با عکس 

کیک اسفنجی:

مواد لازم :

تخم مرغ درشت ۴ عدد 

ارد شیرینی پزی یا سه ستاره ۱۰۰ گرم (اندازه یک لیوان دسته دار که به قدر یک بند انگشت سرش خالی باشه)

شکر ۱۰۰ گرم (نصف لیوان دسته دار) 

وانیل شکری یک چهارم ق چ

بکینگ پودر یک دوم ق چ

اب جوشیده شده و ملایم ۲ قاشق غذاخوری 

....

از همون اولش یه قابلمه یا ماهیتابه که قطرش ۱۸ سانت باشه رو کف اش روغن مالی کمی کنید فقط کف و اونو روی شعله پخش کن روی اجاق گاز با حرارت ملایم (به اندازه پلو دم کردن ) بگذارید و دم کنی روی اون قرار بدید تا گرم بشه 

سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید زرده را کنار بزارید و با دور تند همزن و فقط در یک جهت شروع کنید به همزدن سفیده ها تا کمی سفید رنگ بشن و حالا نصف شکر را کم کم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن انقدر بزنید که کاملا حجیم و پف دار بشه طوری که ظرف را برگردونید نریزه 

اصطلاحا رد همزن روی سفیده بمونه حالا اونو بزارید توی یخچال تا پفش نخوابه (حتما دورانی و در جهت عقربه های ساعت بزنید با دور تند همزن)


سراغ زرده ها برید با همزن دور تند بزنید تا کرم رنگ بشه باقی مانده شکر و وانیل شکری را اضافه کرده و حسابی با دور تند بزنید انقدر که کاملا کرم رنگ بشه و حجیم و کشدار 

حالا سفیده ها رو بیارید و کم کم توی چند مرحله به زرده ها اضافه کنید و در جهت عقربه های ساعت با قاشق یا لیسک هم بزنید (فولد کنید) دقت کنید مرحله به مرحله که سفیده را به زرده ها اضافه میکنید فولد کنید به ارومی تا پف سفیده نخوابه و کاملا مایع یکدستی در اخر داشته باشیم که رنگش کرم خیلی روشنه

 

ارد و بکینگ پودر را الک کنید و توی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق فقط در یک جهت هم بزنید به ارامی و کاملا مخلوط کنید تا یک دست بشه

 

موادتون امادست اونو توی ظرف بریزید که داخلش چربه و کاغذ روغنی انداختید دو یا سه بار ظرف را کمی محکم روی سطح بکوبید  به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی شعله ملایم (پلو دم کنی) قرار بدید و دم کنی بزارید به هیچ وجه ۳۰ دقیقه اول در ظرف را برندارید بعد از اون میتونید از روش خلال دندون در وسط کیک از پخت کیکتون به طور کامل مطلع بشید و زمان باقی مانده را تنظیم کنید 

.

این کیک مناسب خامه کشی هست اما بدون خامه هم بسیااار خوشمزست 

از کیک شیفون و روسی هم برای خامه کشی میتونید استفاده کنید 

بسیاااار سبک و بدون روغن هست 

قبلا از سرد شدن کامل از ظرف خارج نکنید 

نوش جان 

.

روی کیک

زیر کیک 

بافت کیک 

اینو من توی قالب ۳۰ سانتی گذاشتم با همون مقدار مواد چون میخواستم برای عصرانه استفاده کنم برای خامه کشی و کیک تولد قالب قطر ۱۸ یا ۲۰ عالیه 

این مقدار مواد برای یک کیلو کیک خالص یا برای ۸ نفر کاملا کافیه


نظرات 8 + ارسال نظر
فـــاختـــه چهارشنبه 10 دی 1399 ساعت 21:11 http://musa-ku-taqi.blog.ir/

مشکل از خامه بود نه من اخه قبلنم کیک این مدلی پخیده بودم
شاید باورت نشه ولی منم با همین مدل فرم دادم خامه رو ولی کلا شره کرد
کارته تمیزهاااا
ینی کارت هدیه بود که یبار بیشتر استفاده نکردم و خالی شد
از اولین بار که باهاش خامه کشی کردم دیگه طبق عادت با همون میکشم
هربارم میگم دیگه اینبار میرم وسایلشو میخرم ولی تا مناسبت بعدی یادم میره
مرسی عزیزم


خواهش میکنم

فـــاختـــه چهارشنبه 10 دی 1399 ساعت 14:24 http://musa-ku-taqi.blog.ir/

نه بابا هنوز آردمو نریخته بودم که بگیم مال بکینگشه،سفیده رو که زیختم تو زرده همچین شد
وقتی از فر اوردمش بیرون روش سوراخ سوراخ بود
اصن یه وضعی بود
واااای جانا سخن از زبان ما میگویی؟
مال منم شره میکنه مخصوصا اگه رنگ بریزم
نمیدونم خامهایی که تو کلیپا هستو چیکار میکنن اینقدر سفته
منظورم به اون ابزارایی که باهاش خامه میکشن رو کیک و صفحه چرخونه هست
من با کارت عابر میکشم

نمیدونم چه بلا ملایی سر اون مواد اوردی ولی حتما یه کاریشون کردی که اینجور شدن با دقت درست کن دخترم اون مواد گرونن
خامه رو برای فرم گیری مناسب حتمااااااا باید توی کاسه استیل یا کلا فلزی یا پیرکس بزنی اونم بزاری روی یه ظرف پر از یخ وگرنه که اب میشه حالا اگر حوصله کنم دستور فرم دادن خامه برای خامه کشی رو میزارم ضمناا به برند خامه و رنگ خوراکی هم بستگی داره
از کارت عابر بهداشتی تر چیزی نداشتید اون وسیله ها اصلا گرون نیستن نکن اینکار رو

تیلوتیلو سه‌شنبه 9 دی 1399 ساعت 10:54 https://meslehichkass.blogsky.com/

ممنون سارای مهربونم
سیوش کردم برای مواقع ضروری
سارا جوننننننننننننننم شیرینی نارگیلی بلد نیستی یادمون بدی؟
هوس کردم

خواهش میکنم عزیزدلم
امیدوارم به دردتون بخوره
والا تیلو جون من تا الان درست نکردم اونو ولی شنیدم درست کردنش خیلی سریع و راحته اگر دستور خوبی پیدا کردم حتما میزارم

فـــاختـــه دوشنبه 8 دی 1399 ساعت 00:20 http://musa-ku-taqi.blog.ir/

وای ساراجون عجب بافتی داره
حالا کیک یلدای منو ببینی پس میوفتی
دستور منم همینه
سفیدهای تخم مرغمو که اضافه کردم،یحالت بدی گرفت
مثل جوش شیرین که با یچی قاطی میکنی قل قل میکنه و میجوشه اینجوری
با این تفاوت که این قل قلش به درون بودیچیزی مثل حفره
یه خامه ای کشیدم افتضاااااح
البته من ابزارای لازم رو ندارم
خلاصه که ای کاش واسه خامه کشی هم بهمون آموزش بدی

لطف داری فاخته عزیز
دستور یه کیک ساده یلدایی گذاشته بودم بدون خامه ولی رنگی رنگی
چطوری یعنی قل میزد؟!؟!الان دقیقا شبیه قلمراد شدم
بنظرم یه چیزی رو اشتباه ریختی ..نکنه بجای بکینگ پودر جوش شیرین ریخته باشی حفره زد؟؟؟ اخه اون سفیده وقتی کامل فرم بگیره که اصلا قیافش معلومه زرده ها هم که تکلیفشون مشخصه
خامه کشی خب اولش واقعا سخته من اوایل طوری میشد که شره میکرد خامه ام مخصوصا اگر رنگ هم اضافه میکردم
ابزار خاصی نمیخواد دخترم

بلاگر یکشنبه 7 دی 1399 ساعت 15:25

تا من عکسِ غذاهام رو میذارم سارا بدو بدو میره یه کیک درست میکنه عکساشو میذاره !
نترس عقب نمیفتی ، زیاد بخودت زحمت نده ! (لبخند)

ببین بلاگر چقدر حسودم اخه

پیشاگ یکشنبه 7 دی 1399 ساعت 12:42 http://bojboji.blogfa.com

عمرا مال من اینشکلی در بیاد
با اجازت سیوش میکنم

مطمئن باش از اینم بهتر میشه پیشاگ
خواهش میکنم

مینا یکشنبه 7 دی 1399 ساعت 10:18

مرسی سارا جون برای دستور خوبت
اگه بخوایم توی فر بپزیم چه درجه و تایمی باید باشه؟

سلام مینا جون
فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید نیم ساعت قبل از کار و بعد که قالب رو گذاشتید با همون دمای ۱۸۰ بسته به میزان تندی گرمای فر ۳۵ تا ۴۰دقیقه فقط ۳۰ دقیقه اول اصلا در فر را باز نکنید بعد از ۳۰ دقیقه تست خلال دندون بکنید و بقیه تایم پخت را تنظیم کنید

یه بنده خدا شنبه 6 دی 1399 ساعت 22:36

بح بح

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد