متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

۲۰۱

یه غذای سریع ولی خوشمزه بهتون بگم اگر دوست داشتید بپزید

کوکوی مرغ پنیری

مواد لازم :

نصف سینه مرغ کامل نگینی خرد کنید یا توی چرخ گوشت یا توی غذا ساز چرخ کنید (لازم نیست بپزیدش)

یک دسته جعفری ریز خرد شده (حدود ۵۰ گرم) یک دسته پیازچه ریز خرد شده 

ارد ۳ قاشق غذاخوری پر

تخم مرغ دوتا دونه

روغن زیتون یا مایع یک قاشق غذاخوری 

زعفران غلیظ دم کرده ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری

نمک فلفل زرچوبه پودرسیر به اندازه لازم

پنیر پیتزای رنده شده نصف لیوان 

از همه مهمتر دستکش یکبار مصرف چون کوکوها را باید با دستتون فرم بدید و سرخ کنید

طرز تهیه :

همه مواد را با هم مخلوط کنید و در تابه نچسب با روغن داغ سرخ کنید حرارت کم باشه 

دستکش را که پوشیدید سطح دستکش را موقع برداشتن کوکوها مرطوب کنید که به دستتون نچسبه 

.

 

تصاویر مربوطه

.

.

پ.ن:

۱: عکسها از من نیستن ..

۲: اگر پنیر پیتزا دوست ندارید یا حساسیت دارید یا هر چی میتونید بجاش از دو عدد تخم مرغ دیگه استفاده کنید ..



نظرات 6 + ارسال نظر
تیلوتیلو چهارشنبه 20 اسفند 1399 ساعت 10:56 https://meslehichkass.blogsky.com/


به به
مامان من کوکوی مرغ را یه جورای دیگه میپزن... اینو باید تست کنم
البته ما توی خونمون سعی میکنیم پنیر پیتزا را با قطره چکون استفاده کنیم

خیلی خوشمزست تیلو من هر وقت کار دارم وقت ندارم سریع اینو میپزم البته بدون پنیر .....با پنیر پیتزا نوع مجلسیش عست

پیشاگ چهارشنبه 20 اسفند 1399 ساعت 09:35

راستی سارا یه دوتا رسپیه غذای شیرازی هم رو کنی بد نیستا
رسپی شیرینیت که عالی بودددد

پیشاگ خانم جون ایا من دستور دوپیازه و ایضا دستور کلم پلو شیرازی براتون نیذوشتم نگا بکن حالو
نوووووش جونتتتتت

مهرناز چهارشنبه 20 اسفند 1399 ساعت 08:44 http://mehrnaz19brz.blogfa.com/

سارا یک ساعت رفتم تو بهر غذات میگم به به شیرازیا عجب دسپختی دارن اومدم پایین نوشتی عکسا برا من نیس ینی دیگ ناموس ضدحالیاا خدایی


نگا بکن عزیزوم دسپخت شیرازیا که بینظیره ولی ای غذا شیرازی نیس اصلا نمیدونم کوجویی هست ولی خیلی بهتر از سوسیس کالباسه هم خیلی زود اماده میشه من مواقعی که غذای فوری فوتی لازمم هست و وقت ندارم درست میکنم
برو حالشو ببر

Zahragoli دوشنبه 18 اسفند 1399 ساعت 20:53 http://zahragoolii.blogfa.com

چه خوشمزه

امیدوارم اگر پختید خوشتون بیاد

بلاگر دوشنبه 18 اسفند 1399 ساعت 14:28

میبینم که تونستم حس آشپزی رو در همنشین های محترم بیدار کنم !
ظاهرش که خیلی خوبه ، عقیده دارم یه غذا با ظاهر و عطر خوب ، حتما هم خوشمزه میشه.
ممنون از دستور پختش

خواهش میکنم امیدوارم خوشتون بیاد

پیشاگ دوشنبه 18 اسفند 1399 ساعت 13:49

بابا کدبانو بابا سرآشپز
خیلیییییی عالی خیلیم خوشمزست
اون سبز کوچولوها کنار کاهو چیه ؟

عرق خجالت از پیشانی پاک مینماییم
امیدوارم خوشتون بیاد
اونا یه جور ترشی هستن به اسم" گُلَک" نمیدونم جای دیگه اسمش چیه ما تو شیراز بهش اینو میگیم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد