متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

متولد ۱۵ آذر 59

اینجا یک زن مینویسد

۱۹۵




ویک خوراکی خوشمزه که نمیدونم اسمش چیه ولی به شدت توصیه میکنم :

دستور پخت:

مواد لازم:

آرد سه صفر هفت قاشق غذاخوری پر

شکر چهار قاشق غذاخوری 

سیب رنده شده چهارقاشق 

بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

اسانس موز یا پرتقال چهار قطره (اگر نداشتید وانیل نوک قاشق چایخوری)

تخم مرغ یک عدد

پخت:

اول تخم مرغ اسانس و شکر را به مدت دو دقیقه با هم بزنید

بعد سیب رنده ریز شده را اضافه کنید و دوباره یک دقیقه بزنید

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید سه بار الک کنید و کم کم بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید

مواد شبیه ماست سفت میشه 

حالا با قاشق غذاخوری بردارید از مواد به اندازه یک گردو و در روغن داغ غوطه ور سرخ کنید 

نوش جان ....

.

پ.ن: این پست پر گل تقدیم به همه عکس گلها از گلفروشی نزدیک خونه و توی مسیر کارم گرفته شده ...

.

اون خوراکی محصول اشپزخانه خودمان هست..


نظرات 6 + ارسال نظر
.. چهارشنبه 6 اسفند 1399 ساعت 08:13

دیروز درستش کردم و امروز خونه مادرشوهر مهمونیم و از اونا می بریم ممنون

نوش جان دوست عزیز

بلاگر دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت 14:11

دونات توپی

میشه گفت

.. دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت 12:26

خیلی خوب بود و ساده و خوشمزه به نظر میاد احتمالا به زودی درست کنم ممنون

بله همینطوره خیلی زود اماده میشه عصرانه خوبیه برای بچه ها و اگر با چای شیرین شده دوست دارید استفاده کنید میزان شکر رو توی دستور کاهش بدید یا اصلا نریزید
نوش جان

پیشاگ دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت 11:17

خوشبحالم که چه روزیم بهت سر زدم
اون خوراکیه رو حتما میدرستم
ما یه چیز تو همین مایه ها داشتیم ولی توش سیب نداره
قدیما خواهرم درست میکرد و بهش نون شامی میگفتیم
خانم حرارتو نگفتی چطور باشه ؟
نوش جونتون
گلام بینهاااایت خوشگلن

خوشبحال من که دوست خوبی مثل خودت دارم
نوش جانتون
چه جالب حالا ما دونات درست میکنیم ولی این خیلی چیز خوبیه برای عصرانه کنار چای بخصوص که خیلی سریع اماده میشه کل فرایند نیم ساعتم وقت نمیگیره
در مورد حرارت پیشاگ جان اول ظرف حاوی روغن خب باید داغ بشه با حرارت نسبتا بالا نه زیاد بالا که بسوزه روغن بعد که میخواید مواد را داخلش بریزید حرارت را متوسط رو به بالا بگیرید که نه روغن از داغی بیوفته نه خوراکی بسوزه ....مثل فلافل سرخ کردن یا دونات سرخ کردن شیرینی بامیه سرخ کردن اونجوری

تیلوتیلو دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت 09:44 https://meslehichkass.blogsky.com/

دوست جان در جریان باشید که از این حرکات وبلاگ غیرفعال کردن و ننوشتن و حال نداشتن و ... اینا ندااااااااااااااااااااااااااااریم
یعنی چی که وبلاگ نویسا یکی یکی دارن غیب میشن

چششششششششممممم

تیلوتیلو دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت 09:42 https://meslehichkass.blogsky.com/

وای عکس گلها دل آدم را شاد میکنه فکر کن دیدن خودشون چه حال خوبی داره

دستور را در لحظه کپی کردم و گذاشتم توی گروه خانوادگی
تا هم خواهرا و هم عروس جان ازش استفاده کنند
ممنونم ازت عزیزدلم

اخ اخ تیلو نمیدونی این گلفروشیه چه گلهایی داره
...
نوش جانتون امیدوارم خوشتون بیاد ازش

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد